Sztárok és sztármobiltokok

Sztárok és sztármobiltokok

Mára a mobil személyiségünk részévé vált, az élet számtalan területén használjuk, szinte mindenhol velünk van: miért ne lehetne ugyanolyan kiegészítője egyedi stílusunknak, mint bármelyik ruhadarabunk, vagy épp a hajunk színe? Így vannak ezzel a legnagyobb sztárok is, lássuk ki milyen tokkal védi meg telefonját!

2xhibicionisták figyelem!

Ha nem is állandó, de egy-egy napra szuper stílusos, és nem utolsó sorban figyelemfelkeltő kiegészítő lehet egy szőrös vagy túlméretes telefontok. Rihannanál és Kendal Jennernél is láthattunk már hasonlót, mindketten a hajszínükhöz passzoló színű tokot választottak. Ariana Grandét sem kell félteni, ha feltűnő telefontokokról van szó: a nagyméretű mackó-tokról talán elsőre nem is gondolnánk, hogy egy mobilt rejt, de az biztos, hogy örökre az emlékezetébe vési majd mindenki, aki látta.

A képek forrása: Instagram, instyle.com


Vidám minták, vicces feliratok

Gondoltad volna, hogy a vidámabb, színesebb, mintás telefontokok a hangulatodat is jobbá tehetik? Sőt, a megfelelő szöveggel akár motiválhatnak is a mindennapokban! Valószínűleg így van ezzel a Kardashian lányok legkisebbike, Kylie is, aki rendszeresen váltogatja telefontokjait. Egy dolog azonban állandó: a vidám és jókedvű stílus! A lényeg, hogy minél több legyen rajta az apró, játékos és színes mintákból, amiket azán a ruha színéhez vagy napi hangulatához igazíthat!



A képek forrása: hearstapps.com, metro.co.uk


Gigi Hadid, a világ legkeresettebb szupermodellje elég sokszor kerülhet stresszes helyzetbe, ha mobilját is segítségül hívta, hogy megnyugodjon. Még szerencse, mert a „Chill pills” azaz nyugtató tabletták feliratú, gyógyszeresdoboz mintájú tokra nézve biztosan lazán és humorral tud tovább lendülni a konfliktusokon. Érdemes követni példáját: miért ne épp a telefonod, a mindig hű társad legyen az, aki segít higgadtnak és motiváltnak maradni egy-egy nehezebb pillanatban?



A képek forrása: instyle.com


Vidd híred a mobiltokodon

Talán mindenki emlékszik, mikor az általános iskolás éveiben elkezdett ciki lenni egy-egy ruhára varrt, vagy tolltartóra írt monogram. De mi a helyzet, ha a mobiltokon virítanak kezdőbetűid? A helyzet az, hogy nemhogy nem ciki, de a sztárok között hatalmas divatnak örvend a saját „logónkkal” ellátott telefontok. Nem csak Justin Bieber feleségétől, Hailey Biebertől láthattunk már ilyen szelfit, Kylie Jenner is pózolt már hasonlóan, sőt, Victoria Backham saját márkájának logóját, vagyis a VB betűket tette tokjára! Jó hírünk van: nem kell ehhez saját márka, sőt, celebnek sem kell lenni, az oldalunkon található mobiltoktervezővel bárki elkészítheti személyes monogramjával ellátott mobiltokját!



A képek forrása: Instagram

Na de mi a helyzet a pasikkal?

Úgy tűnik, hogy a pasik egyelőre a lányoknak engednek nagyobb terepet az extra és egyedi dizájnnal készült mobiltokok tekintetében, egy valami mégis közös bennük: mindegyikük védi valamivel a telefonját. Férfiként sem kell lemondanod az egyedi vagy személyes stílusodról, a kevésbé feltűnő vagy hivalkodó tokok között is számtalan verzióból választhatsz, hogy végül saját ízlésedre szabva a tökéletes megjelenést biztosítsd telefonod és önmagad számára is.


A képek forrása: Denverpost.com

Kapcsolódó cikkek
Párosan szép az élet!
Párosan szép az élet!

A telefonunknak szinte saját személyisége van, amit ma már számtalan különböző tokba bújtatva alakíthatunk akár nap, mint nap. Miért pont az a lehetőség maradna ki a tokok tárházából, hogy szerelmünket, vagy barátunk, testvérünk iránti kötődésünket fejezzük ki vele? Régóta gondolkodsz közös tokban valakivel, de nem volt ötleted, hogyan is nézzen ki? Mutatunk pár tippet!

bővebben
Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!
Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!

A telefonunk állandó résztvevőjévé vált életünknek, miért ne tekinthetnénk rá a divat szemüvegén keresztül? Ha megfelelő színbe, stílusba bújtatod, ugyanolyan trendi kiegészítője lehet a szettednek, mint egy jó táska, cipő vagy a tökéletes smink! Most abban is segítünk, hogyan tedd ezt igazán divatosan: utána jártunk melyek az év legmenőbb színei és annak is, hogyan variálhatod őket!

bővebben