Rólunk
Rólunk
Kik vagyunk?

2015-ben azért alapítottuk cégünket, mert úgy éreztük, hogy bárhol keressük, sehol sem találjuk azt a telefontokot, ami igazán jellemez minket. Tudtuk, hogy ha lenne egy olyan szolgáltatás, aminek segítségével elkészíthetnénk saját, egyedi tokunkat, az rengeteg lehetőséget teremtene számunkra, hogy még jobban kifejezhessük önmagunkat.

Célunk tehát az volt, hogy az egyszerű, bárhol kapható telefontok helyett mi tervezzük meg a sajátunkat, vagyis miénk legyen a legcoolabb darab!

Mostanra sikerült létrehoznunk egy olyan felületet, ahol bárki könnyedén megtervezheti a nagybetűs Tokot, azt a tokot, ami nem jön szembe vele az utcán, ami jókedvre deríti, esetleg inspirálja valamiben, vagy épp egy olyat, ami passzol az új cipőjéhez! Mára az is kiderült, hogy az egyedi tervezésű tokok nem csupán a készítőknek, hanem azoknak is különleges élményt nyújtanak, akiknek ajándékba adjuk őket, így ha egy szuper meglepetést szeretnél valakinek, akkor is jó helyen jársz!

Mivel foglalkozunk?

Igyekszünk minél nagyobb áruválasztékot biztosítani és minél boldogabbá tenni azokat, akik bizalommal fordultak hozzánk! Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években több tízezer elégedett vásárlót ismerhettünk meg!

Az elmúlt öt évben már szinte az összes telefontípusra terveztek nálunk egyedülálló tokokat, legyen szó szilikon vagy bőrtokról, flexibilis vagy keményebb anyagból készülő tokokról, flipes bőrtokról vagy egyéb kiegészítőkről, bármi egyedivé varázsolható kínálatunkban!

Nálunk nem csupán a legnagyobb márkák, hanem a kevésbé ismert készülékek tulajdonosai is kihasználhatják a személyes tokokban rejlő lehetőségeket!

Ha pedig kevésbé érzed magad kreatívnak, akkor se csüggedj: művészprogramunk segítségével nap, mint nap újabb és újabb tervezők csatlakoznak hozzánk, akik páratlan és exkluzív telefontok galériákat terveznek, amit vásárlóink azonnal felhasználhatnak és kiválaszthatnak saját telefontokjuk elkészítéséhez!

Az álmunkat, hogy egy olyan kreatív platformot teremtsünk, amely képes az egyedi és lenyűgöző telefontokok tervezésére, mostanra sikerült megvalósítanunk: eddig több 100.000 mintát és egyedi telefontok tervet láttunk és gyártottunk!

Készítettünk már furcsát, csodálatosat, kreatívat, szívhezszólót, vicceset, és zseniálisat, épp annyi félét és épp olyan színeseket, mint amilyenek mi emberek vagyunk. És mi éppen ezért szerettük mindegyiket! :)

Hova tartunk?

Ahogy újabb és újabb telefonok és megoldások jelennek meg a piacon, úgy nálunk is újabb és újabb lehetőségek várnak! Folyamatosan bővítjük termékeinket, így arra is készen állunk, ha már a megérkezése előtt elkészítenéd és megrendelnéd legújabb telefonod személyre szabott tokját! Mi éjjel-nappal rendelkezésre állunk, most csak rajtad múlik, szeretnél-e kilépni a tömegből! Készen állsz? Akkor irány a tervezés!

Csapatunk
János
János
The Boss
Alexandra
Alexandra
Creative Manager
Attila
Attila
Product Manager
Eszti
Eszti
Marketing Manager
Szilveszter
Szilveszter
Service Manager
Roxi
Roxi
Product Manager
Csaba
Csaba
IT Master
Kriszti
Kriszti
Client Manager
Roli
Roli
Logistic Manager
Tündi
Tündi
Back Office Manager