Blog
Párosan szép az élet!
Párosan szép az élet!

A telefonunknak szinte saját személyisége van, amit ma már számtalan különböző tokba bújtatva alakíthatunk akár nap, mint nap. Miért pont az a lehetőség maradna ki a tokok tárházából, hogy szerelmünket, vagy barátunk, testvérünk iránti kötődésünket fejezzük ki vele? Régóta gondolkodsz közös tokban valakivel, de nem volt ötleted, hogyan is nézzen ki? Mutatunk pár tippet!

bővebben
Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!
Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!

A telefonunk állandó résztvevőjévé vált életünknek, miért ne tekinthetnénk rá a divat szemüvegén keresztül? Ha megfelelő színbe, stílusba bújtatod, ugyanolyan trendi kiegészítője lehet a szettednek, mint egy jó táska, cipő vagy a tökéletes smink! Most abban is segítünk, hogyan tedd ezt igazán divatosan: utána jártunk melyek az év legmenőbb színei és annak is, hogyan variálhatod őket!

bővebben
Sztárok és sztármobiltokok
Sztárok és sztármobiltokok

Mára a mobil személyiségünk részévé vált, az élet számtalan területén használjuk, szinte mindenhol velünk van: miért ne lehetne ugyanolyan kiegészítője egyedi stílusunknak, mint bármelyik ruhadarabunk, vagy épp a hajunk színe? Így vannak ezzel a legnagyobb sztárok is, lássuk ki milyen tokkal védi meg telefonját!

bővebben