Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!

Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!

A telefonunk állandó résztvevőjévé vált életünknek, miért ne tekinthetnénk rá a divat szemüvegén keresztül? Ha megfelelő színbe, stílusba bújtatod, ugyanolyan trendi kiegészítője lehet a szettednek, mint egy jó táska, cipő vagy a tökéletes smink! Most abban is segítünk, hogyan tedd ezt igazán divatosan: utána jártunk melyek az év legmenőbb színei és annak is, hogyan variálhatod őket!

Klasszikus kék, szimpla elegancia

Hordd az év színét a telefonodon!

A Pantone vállalattal együttműködő, nemzetközi hírű szakemberek minden év végén összegyűlnek, hogy meghatározzák a következő év színét. A szakértők 2020 színének a klasszikus kéket választották, mégpedig azért, mert szerintük ez a szín a megbízhatóságot, valamint a kék eget szimbolizálja. A vállalat a divatipar számára is üzenni szeretett volna a választással: itt az idő, hogy többször lássuk a kék eget, hogy a Föld végre fellélegezhessen kicsit. A sötétkék szín mély hatással van a lélekre is, a nyugalom és a visszahúzódás, a stabilitás és a folytonosság érzetét adja.   

Ha egyetértesz a színekkel foglalkozó szakemberekkel és téged is valamiféle különleges megnyugvás és csend kerít hatalmába, ha klasszikus kékre nézel, könnyedén emlékeztetheted magad erre az állapotra, ha telefonodon is nap, mint nap ezt a színt látod. Ha inkább a kék ég nyugalma fogott meg, választhatsz olyan tokot, ami az eget szimbolizálja, a mélykéktől indulva egészen az átlátszó levegő színekig. Ha a klasszikus kék szín megfogott, de valami izgalmasabbra vágysz, telefontok tervezőnkben bármilyen mintát mélykékre színezhetsz, ha pedig oda vagy a Pantone választásáért, akár ezt is közvetítheted a világnak a telefontokodon!


A mélykék elegancia

A klasszikus kék, vagyis az év Pantone színe természetesen nem csupán a különböző tárgyak tekintetében, hanem a divat számára is évről évre  irányadó. Idén akkor sem lőhetsz mellé, ha halmozod a klasszikus kéket és tetőtől talpig ebbe a színbe burkolódzol. A kékből idén nem lehet eleget viselni, és ha a ruhatáradat is csupa ilyen színű ruhával dobnád fel, akkor se aggódj: telefonodat is kékbe öltöztetheted, mert még így is erősitik majd egymást! Ha mégis soknak éreznéd így a kéket, akkor is van megoldás: mutatjuk, milyen színek egészíthetik ki és tehetik még izgalmasabbá a klasszikus kéket!

Nap színek és korall hatás

Süt a nap, kék az ég

Mindenkinek jókedve lesz, ha a napsütésre és a kék égre gondol, ha pedig a természet szerint is ennyire tökéletes párosítás a kék és a sárga, miért ne lenne így a divatban is? A klasszikus kéket szuperül kiegészítheted egy vidám, sárga cipővel, táskával vagy telefontokkal! A kék mellé a sárga bármilyen árnyalata jöhet, ráadásul ez a szín sokkal vidámabb és merészebb formáknak és mintáknak is jól áll. Variáld bátran a kék színű szetteket egy-egy ilyen tokkal aktuális hangulatodtól függően, vagy akár motiváló üzenetekkel is megfűszerezve! 

Források: https://bit.ly/2UiYvjI ; https://bit.ly/2JiGPyB ; https://bit.ly/2Uj21dV ; https://bit.ly/2UlPSFf 

Ha jobban kedveled a vidám, színesebb összeállításokat, tavaszi szettjeidben is párosíthatod a kéket a sárgával! Ennek a két színnek idén tényleg csak a fantázia szab határt, ha pedig a sárga színből viselnél többet magadon, akkor a kiegészítőid legyenek letisztultabbak és ezekben domináljanak inkább a kék árnyalatok.