Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!

Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!

A telefonunk állandó résztvevőjévé vált életünknek, miért ne tekinthetnénk rá a divat szemüvegén keresztül? Ha megfelelő színbe, stílusba bújtatod, ugyanolyan trendi kiegészítője lehet a szettednek, mint egy jó táska, cipő vagy a tökéletes smink! Most abban is segítünk, hogyan tedd ezt igazán divatosan: utána jártunk melyek az év legmenőbb színei és annak is, hogyan variálhatod őket!

Klasszikus kék, szimpla elegancia

Hordd az év színét a telefonodon!

A Pantone vállalattal együttműködő, nemzetközi hírű szakemberek minden év végén összegyűlnek, hogy meghatározzák a következő év színét. A szakértők 2020 színének a klasszikus kéket választották, mégpedig azért, mert szerintük ez a szín a megbízhatóságot, valamint a kék eget szimbolizálja. A vállalat a divatipar számára is üzenni szeretett volna a választással: itt az idő, hogy többször lássuk a kék eget, hogy a Föld végre fellélegezhessen kicsit. A sötétkék szín mély hatással van a lélekre is, a nyugalom és a visszahúzódás, a stabilitás és a folytonosság érzetét adja.   

Ha egyetértesz a színekkel foglalkozó szakemberekkel és téged is valamiféle különleges megnyugvás és csend kerít hatalmába, ha klasszikus kékre nézel, könnyedén emlékeztetheted magad erre az állapotra, ha telefonodon is nap, mint nap ezt a színt látod. Ha inkább a kék ég nyugalma fogott meg, választhatsz olyan tokot, ami az eget szimbolizálja, a mélykéktől indulva egészen az átlátszó levegő színekig. Ha a klasszikus kék szín megfogott, de valami izgalmasabbra vágysz, telefontok tervezőnkben bármilyen mintát mélykékre színezhetsz, ha pedig oda vagy a Pantone választásáért, akár ezt is közvetítheted a világnak a telefontokodon!




A mélykék elegancia

A klasszikus kék, vagyis az év Pantone színe természetesen nem csupán a különböző tárgyak tekintetében, hanem a divat számára is évről évre  irányadó. Idén akkor sem lőhetsz mellé, ha halmozod a klasszikus kéket és tetőtől talpig ebbe a színbe burkolódzol. A kékből idén nem lehet eleget viselni, és ha a ruhatáradat is csupa ilyen színű ruhával dobnád fel, akkor se aggódj: telefonodat is kékbe öltöztetheted, mert még így is erősitik majd egymást! Ha mégis soknak éreznéd így a kéket, akkor is van megoldás: mutatjuk, milyen színek egészíthetik ki és tehetik még izgalmasabbá a klasszikus kéket!

Nap színek és korall hatás

Süt a nap, kék az ég

Mindenkinek jókedve lesz, ha a napsütésre és a kék égre gondol, ha pedig a természet szerint is ennyire tökéletes párosítás a kék és a sárga, miért ne lenne így a divatban is? A klasszikus kéket szuperül kiegészítheted egy vidám, sárga cipővel, táskával vagy telefontokkal! A kék mellé a sárga bármilyen árnyalata jöhet, ráadásul ez a szín sokkal vidámabb és merészebb formáknak és mintáknak is jól áll. Variáld bátran a kék színű szetteket egy-egy ilyen tokkal aktuális hangulatodtól függően, vagy akár motiváló üzenetekkel is megfűszerezve! 

Források: https://bit.ly/2UiYvjI ; https://bit.ly/2JiGPyB ; https://bit.ly/2Uj21dV ; https://bit.ly/2UlPSFf 

Ha jobban kedveled a vidám, színesebb összeállításokat, tavaszi szettjeidben is párosíthatod a kéket a sárgával! Ennek a két színnek idén tényleg csak a fantázia szab határt, ha pedig a sárga színből viselnél többet magadon, akkor a kiegészítőid legyenek letisztultabbak és ezekben domináljanak inkább a kék árnyalatok. 

Klasszikus is, kék is, de mégsem az év Pantone színe, mi az?

Hát persze, hogy a farmer! Megunhatatlan viselet és talán nem túlzás azt állítani, hogy a világ összes gardróbjában legalább egy darab található belőle! De arra vajon gondoltál-e már, hogy a telefonodat is farmerbe öltöztesd? Ha nem, akkor itt az idő, a farmer ugyanis idén tavasszal talán még jobban hódít, mint korábban, és ahogy a kék esetében is, ezzel sem lehet majd túlzásba esni! Farmernadrág farmeringgel, farmer táskával, esetleg klasszikus kék ékszerekkel, cipővel és természetesen farmerhatású telefontokkal! Ha így érkezel a buliba, egy szó sem érheti majd aktuális szetted!

Kényelem, korallal színezve

Ha túlzásnak érzed a farmert farmerrel hordani, akkor párosítsd az év színével! A klasszikus kék a farmerrel tökéletes párosítás, ha pedig még ennél is aktuálisabb szeretnél lenni a divat terén, csíkos felsőkben gondolkodj! Ha ruháidban nincs túlzásban a farmer, akkor farmerhatású telefontokoddal is erősítheted a lazább, de mégis divatos stílust! Szereted a farmert és a kéket, de szívesen feldobnád valami kirívóbb színnel is a szettedet? Erre is van megoldás! Jó hír a tavalyi év Pantone színe kedvelőinek, hogy a korall még idén is hódít, a kékkel és a farmerrel variálva pedig egyenesen zseniális! A korall nem csupán kiegészítőidben, hanem a sminkedben is dominálhat. Ha beszereztél egy ilyen színű cipőt vagy táskát, nem kérdés: a telefonodat is ilyen árnyalatú tokba kell öltöztetned!

Lehet mintás és bohókás, motiváló vagy letisztult, legyen olyan, amit te szeretnél, a lényeg, hogy a korall valamelyik árnyalata is feltűnjön benne! Ha nem szereted túl gyakran váltogatni a tokokat, válassz egy kicsit visszafogottabb, halványabb árnyalatú tokot, hogy a többi ruhád mellé is tökéletes kiegészítő lehessen! Ha szívesen terveznél korall színű tokot magadnak, akkor irány a toktervezőnk, ahol bármilyen elképzelést könnyen, gyorsan és nagyszerű áron valósíthatsz meg! Ha pedig úgy érzed, hogy ötleteiddel másokat is motiválhatsz, regisztrálj művészprogramunkba és keress pénzt a terveiddel!

Kapcsolódó cikkek
Párosan szép az élet!
Párosan szép az élet!

A telefonunknak szinte saját személyisége van, amit ma már számtalan különböző tokba bújtatva alakíthatunk akár nap, mint nap. Miért pont az a lehetőség maradna ki a tokok tárházából, hogy szerelmünket, vagy barátunk, testvérünk iránti kötődésünket fejezzük ki vele? Régóta gondolkodsz közös tokban valakivel, de nem volt ötleted, hogyan is nézzen ki? Mutatunk pár tippet!

bővebben
Sztárok és sztármobiltokok
Sztárok és sztármobiltokok

Mára a mobil személyiségünk részévé vált, az élet számtalan területén használjuk, szinte mindenhol velünk van: miért ne lehetne ugyanolyan kiegészítője egyedi stílusunknak, mint bármelyik ruhadarabunk, vagy épp a hajunk színe? Így vannak ezzel a legnagyobb sztárok is, lássuk ki milyen tokkal védi meg telefonját!

bővebben