Párosan szép az élet!

Párosan szép az élet!

A telefonunknak szinte saját személyisége van, amit ma már számtalan különböző tokba bújtatva alakíthatunk akár nap, mint nap. Miért pont az a lehetőség maradna ki a tokok tárházából, hogy szerelmünket, vagy barátunk, testvérünk iránti kötődésünket fejezzük ki vele? Régóta gondolkodsz közös tokban valakivel, de nem volt ötleted, hogyan is nézzen ki? Mutatunk pár tippet!

Szerelmes pároknak szerelmes tokok!

A visszafogottól a hivalkodóig, a szerény, egyszínű tokoktól, a bonyolultabb képekig millió és millió módon kifejezhetitek szerelmeteket a tokotokon is! Ha kevésbé szeretitek a feltűnést, gondolkodhattok a közös mintákban eltérő színnel, de ha tuti biztosra mennétek a szerelmes tokokkal kapcsolatban, akkor olyat válasszatok, ami csak és kizárólag egymás mellett nyer értelmet! Ilyenkor olvasható teljesen rajta egy-egy felirat, vagy rajzolódik ki egy kép, vagy forma, ezzel is kifejezve, ti a párotokkal vagytok egy egész! Nem kell tartanod tőle, hogy ha nem vagytok együtt, rosszul mutatnak majd a telefonotokon a minták, ezek a motívumok olyankor is hatásosak, ha külön utakon jártok! Egyértelműen látszik rajtuk, hogy valahol a világon van egy másik fél, aki alig várja, hogy összekapcsolódjon veled, testben, tokban, lélekben!   

Ha pedig nem vagy túl romantikus alkat, de szívesen kifejeznéd a világ számára is, hogy párod bizony már nem szabad préda, azt is nagyszerűen megteheted a telefontokod segítségével! 


Képek forrása: https://bit.ly/3a7Ei5p ; https://bit.ly/2XFgBPj ; https://bit.ly/34KjsIh ; https://bit.ly/2y9pTIu ; https://bit.ly/3eg2rKa ; https://bit.ly/3a4zwFK

Ki a legjobb barátod? Mutasd meg a tokodon!

Egy jó barátság hatalmas kincs és sokszor igen rögös út vezet odáig, hogy megtaláljuk azt, aki a legnehezebb pillanatokban is megnevettet, aki, legyünk bármilyen őrültek is, támogat, mellettünk áll a legnagyobb bajban, de ha kell, akkor kegyetlenül őszinte, hogy nehogy őrültséget csináljunk. Ha van ilyen barátod, egészen biztos, hogy támogatja majd, hogy közös emlékeitek, meghatározó pillanataitok telefontokjaitokon is visszaköszönjenek! 

Számtalan módon kifejezhetitek barátságotokat tokjaitokon, a visszafogott, elegáns megoldásoktól kezdve egy-egy közösen kedvelt figurán át akár közös képekig, üzenetekig! Ahogy a szerelmespáros tokoknál itt is nyugodtan gondolkodhattok abban, hogy a tokjaitok egymás mellé téve adják ki a közös képet, így a telefontotok is arról árulkodik majd, mennyi közös dolog köt össze benneteket!

Képek forrása: https://bit.ly/2wBpduY ; https://bit.ly/3b5txBS ; https://bit.ly/34DzTWv ; https://bit.ly/3eifniE ; https://bit.ly/34DoVR4 ; https://bit.ly/2RCLX57

Nekem Ő a testvérem!

Ő ismer a legjobban, bármit megtenne érted, nincs titok, amit ne osztanál meg vele, mondhatni a legjobb barátod? Ha illik a testvéredre a leírás, akkor egészen biztos, hogy odáig lesz tőle, hogy közös tokotok is arról árulkodjon milyen különleges kapcsolat is a tiétek! Akár lányokról, akár fiúkról legyen szó, tuti találtok majd olyan tokot, ami kifejezi az összetartozásotokat és saját egyéniségeteket is! Gondolkodhattok kapcsolódó tokokban, visszafogott, közös stílusotokról árulkodó tokban, vagy feliratokban, bármi jusson is eszetekbe, ha nektek fontos, meghatározó emlék, akkor jól mutat majd a tokotokon! 


Képek forrása: https://bit.ly/2V68KbB ; https://bit.ly/3b5vj60 ; https://bit.ly/34B9XuU ; https://bit.ly/2RBt7LJ

Te már tudod, hogy kit lepsz meg egy közös telefontokkal? Netán együtt terveznétek valamit? Toktervezőnk segítségével bármilyen elképzelést könnyedén megvalósíthattok! További ötletekre, inspirációkra lenne szükséged? Nézz körül Művészprogramunk galériájában! Ha pedig beindítottuk a fantáziádat és újabb és újabb páros tokok jelennek meg a szemed előtt, amiket szerinted mások is kedvelnének, regisztrálj Művészprogramunkba, és legyél te a páros tokok sztárja!

Kapcsolódó cikkek
Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!
Ezekkel a színekkel hódíthatsz idén!

A telefonunk állandó résztvevőjévé vált életünknek, miért ne tekinthetnénk rá a divat szemüvegén keresztül? Ha megfelelő színbe, stílusba bújtatod, ugyanolyan trendi kiegészítője lehet a szettednek, mint egy jó táska, cipő vagy a tökéletes smink! Most abban is segítünk, hogyan tedd ezt igazán divatosan: utána jártunk melyek az év legmenőbb színei és annak is, hogyan variálhatod őket!

bővebben
Sztárok és sztármobiltokok
Sztárok és sztármobiltokok

Mára a mobil személyiségünk részévé vált, az élet számtalan területén használjuk, szinte mindenhol velünk van: miért ne lehetne ugyanolyan kiegészítője egyedi stílusunknak, mint bármelyik ruhadarabunk, vagy épp a hajunk színe? Így vannak ezzel a legnagyobb sztárok is, lássuk ki milyen tokkal védi meg telefonját!

bővebben