Párosan szép az élet!

Párosan szép az élet!

A telefonunknak szinte saját személyisége van, amit ma már számtalan különböző tokba bújtatva alakíthatunk akár nap, mint nap. Miért pont az a lehetőség maradna ki a tokok tárházából, hogy szerelmünket, vagy barátunk, testvérünk iránti kötődésünket fejezzük ki vele? Régóta gondolkodsz közös tokban valakivel, de nem volt ötleted, hogyan is nézzen ki? Mutatunk pár tippet!

Szerelmes pároknak szerelmes tokok!

A visszafogottól a hivalkodóig, a szerény, egyszínű tokoktól, a bonyolultabb képekig millió és millió módon kifejezhetitek szerelmeteket a tokotokon is! Ha kevésbé szeretitek a feltűnést, gondolkodhattok a közös mintákban eltérő színnel, de ha tuti biztosra mennétek a szerelmes tokokkal kapcsolatban, akkor olyat válasszatok, ami csak és kizárólag egymás mellett nyer értelmet! Ilyenkor olvasható teljesen rajta egy-egy felirat, vagy rajzolódik ki egy kép, vagy forma, ezzel is kifejezve, ti a párotokkal vagytok egy egész! Nem kell tartanod tőle, hogy ha nem vagytok együtt, rosszul mutatnak majd a telefonotokon a minták, ezek a motívumok olyankor is hatásosak, ha külön utakon jártok! Egyértelműen látszik rajtuk, hogy valahol a világon van egy másik fél, aki alig várja, hogy összekapcsolódjon veled, testben, tokban, lélekben!   

Ha pedig nem vagy túl romantikus alkat, de szívesen kifejeznéd a világ számára is, hogy párod bizony már nem szabad préda, azt is nagyszerűen megteheted a telefontokod segítségével!