CoolCase 1+1 Tok Ajándék

Február 19-től tart az 1+1 tok ajándék akciónk amelynek keretében minden 2. webshop tokot 0Ft-ért vásárolhatsz meg, vagy csak az egyedi nyomtatás díját 1990Ft-ot számolunk fel a kosár oldalon egyedi tervezésű tok esetén.

Ha egyedi tervezésű tokot a kosaradba teszel, a rendszerünk automatikusan azt helyezi a kosár legfelső helyére. Ez egy technikai sajátosság, amit fontosnak tartunk megemlíteni, hogy teljes átláthatóságot biztosítsunk vásárlóink számára a vásárlás során. A kedvezmény a 2. kosárba rakott toknál automatikusan érvényesítésre kerül a kosár oldalon.

Az akciónk alatt 9900Ft-os kosárérték felett ingyenes szállítást biztosítunk és 1 darab egyedi tervezésű mobiltokod mellé választhatsz 1db ajándék kiegészítő terméket is amíg nem jár az oldalon feltüntetett 60 perces visszaszámláló. A választható ajándék terméket szükséges a kosár tartalmához hozzáadni, nem automatikusan adjuk a megrendelés mellé.

Fontos továbbá tudni, hogy a kiválasztott telefontokból nem küldünk automatikusan 2 darabot, a ‘VÁLASZTOK MÉG EGY TOKOT AJÁNDÉKBA’ gombra kattintva a 2. tokot feltétlenül szükséges hozzáadni a kosárhoz. Csak a visszaigazoló email-ben megjelenő termékek kerülnek feldolgozás alá. Ami a visszaigazoló email-ben nem szerepel azt utólag nem áll módunkban pótolni az akció keretén belül.

Rendelésed leadásakor kérjük ellenőrizd, hogy minden rendelési adat hibátlanul van-e kitöltve (helyes név, telefonszám, szállítási cím). Csak azokat a megrendeléseket tudjuk feldolgozás alá tenni, amelyeknél a megrendelőnek nincsen korábbi kifizetetlen rendelése.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9:00-17:00 között áll rendelkezésedre a +36209600800 telefonszámon, illetve az info@coolcase.hu e-mail címen. Bátran keress minket!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az akciónk ideje alatt a beérkező rendelések száma jelentősen megnövekedhet, ami a gyártási és szállítási idő meghosszabbodását okozhatja. Türelmedet és megértésedet köszönjük!

Az akció szervezője a Pitbullcase Kft.